Altunok, “Esnafımızın Yanındayız”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak her zaman esnafların ve vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Bizim kapımız halkımıza ve siz esnaflarımıza her zaman açıktır.

Altunok, “Esnafımızın Yanındayız”

Altunok, “Esnafımızın Yanındayız”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak her zaman esnafların ve vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Bizim kapımız halkımıza ve siz esnaflarımıza her zaman açıktır. İletişim içerisinde olalım. Eksiklerimizi beraber çözelim” dedi.

Silifke belediyesi olarak her zaman esnafın ve vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Sadık Altunok, Taşucu Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak biz yaşadığımız şehir Silifke’mize, halkımıza ve tüm mahallelerimize en iyi, en modern en kaliteli hizmetleri sunma gayreti içerisindeyiz. Halkımızdan, esnaflarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri de değerlendirerek belediyemizin imkanları dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız halkımıza hizmet. Bunun için buradayız.  Kapımız sizlere her zaman açıktır. Belediye olarak ilçe merkezimize ve 88 mahallemize eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz. Her zaman halkımızın ve esnaflarımızın yanındayız” diyerek esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER