Altunok, “Asfaltlama çalışmasına öncelik veriyoruz”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak mahallelerde yürütülen çalışmalarda önceliği asfaltlama çalışmalarının aldığını bildirdi.

Altunok, “Asfaltlama çalışmasına öncelik veriyoruz”

Altunok, “Asfaltlama çalışmasına öncelik veriyoruz”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak mahallelerde yürütülen çalışmalarda önceliği asfaltlama çalışmalarının aldığını bildirdi.

“İlçede yürütülen belediye hizmetlerinin geleceğe yapılan ciddi yatırımlar” olduğunu hatırlatan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, fen işleri müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekiplerinin Burunucu mahallesinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ilçe merkezi ve mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde hizmetlerimize asfaltlama çalışmaları ile devam ediyoruz. Hızla gelişip büyüyen ilçemizde ulaşım akışını daha nezih, konforlu ve refah bir seviyeye ulaştırmak adına ciddi yatırımlar yapıyoruz. Hemşerilerimizin rahatı için canla başla çalışıyoruz. Hizmet alanlarımız genişledikçe ulaşım ağımızı da bu paralelde akıcı ve konforlu hale getirmek adına ilçemizin dört bir tarafında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçe merkezimizde de yürüttüğümüz bazı projelerde vatandaşlarımızın rahat, güvenli ve sağlıklı alanlarda ulaşım sağlamalarına imkan sağlayan projelere ağırlık veriyoruz. Yayalarımız için yaptığımız asma köprümüz, ırmak kenarı yürüyüş yolları ve Cavit Erden Caddesi sokak sağlıklaştırması projelerimiz halkımıza sunduğumuzu ulaşım hizmetleri arasında yer almaktadır. Acil çözüm bekleyen mahallelerimizde de asfaltlama çalışmalarına öncelik veriyoruz. Şu anda ekiplerimiz Burunucu mahallemizde çalışmalarını sürdürmektedir. İmkanlarımız dahilinde ilçemize bağlı tüm mahallelerimizin asfalt ve ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturacağız” diyerek çalışmaları Burunucu Mahalle Muhtarı Ali Şahin’le birlikte inceledi.

Burunucu Mahalle Muhtarı Ali Şahin’de konuşmasında,  “Yaklaşan kış mevsimi öncesinde mahallemizin ara sokaklarında asfaltlama çalışmalarının başlaması bizleri son derece sevindirmektedir. Mahalle halkımızın ulaşım ağını akıcı ve daha sağlıklı hale getiren çalışmayı bizlere sunan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemizi ziyaret eden Belediye Başkanımızla Asfaltlama çalışmalarımızın başladığı ilk noktada buluşarak hem çalışmaları birlikte inceledik, hem de bir kurban keserek dualarla çalışmalarımıza başladık. Belediye hizmetlerinden memnunuz” dedi.

15.10.2021, Mevlüt Partal, Silifke,

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021, 21:31

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER