6. Zirvedekiler Ödül Töreni gerçekleştirildi

Burak Karataş Medya tarafından 6.’sı düzenlenen Zirvedekiler Ödül Töreni, Mersin Divan Otel’de Özge Ulusoy’un sunumu ve Zara konseri ile gerçekleştirildi.

6. Zirvedekiler Ödül Töreni gerçekleştirildi

6. Zirvedekiler Ödül Töreni gerçekleştirildi

Burak Karataş Medya tarafından 6.’sı düzenlenen Zirvedekiler Ödül Töreni, Mersin Divan Otel’de Özge Ulusoy’un sunumu ve Zara konseri ile gerçekleştirildi.

Törene Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MÜSİAD Mersin Başkanı Serdar Yıldızgörer, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, MTSO Başkan Adayı Alper Gürsoy ve çok sayıda iş dünyası temsilcisi katıldı.

Törende Mersin Valiliği Yılın Kurumu seçilirken, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ödülünü Burak Karataş Medya Kurucusu Burak Karataş’tan aldı.

Yılın İş İnsanı (Erkek) Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım ve Yılın Genç İş İnsanı (Erkek) Dicle Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldızgörer seçilirken ödüllerini Mersin Valisi Pehlivan takdim etti.

Yılın Sanayi Yatırımı Ödülü’nü ise Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) almaya layık görüldü. MTOSB Başkanı Sabri Tekli ödülünü Mersin Valisi Pehlivan’dan aldı.

Apiana Yönetim Kurulu Başkanı Reem Kayalı, Yılın İş İnsanı (Kadın) kategorisinde, Bonobant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, Yılın Genç İş İnsanı (Kadın) kategorisinde ödül almaya hak kazanırken ödüllerini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak verdi.

Mersin Narenciye Festivali’nin düzenlenmesinden dolayı Mersin Ticaret Borsası Başarı Ödülü’ne layık görülürken, Başkan Abdullah Özdemir, ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan aldı.

Yılın Markası ödülüne layık görülen Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş’nin Genel Müdürü Johan Van Daele de ödülünü Başkan Gültak’tan aldı.

Yılın Yatırımı ödülü ise Teknopanel firmasının oldu. Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci ödülünü Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın elinden aldı.

Yılın STK’sı seçilen MERYAD (Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği) Başkanı Coşkun Doğmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri de ödüllerini Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’ın elinden aldılar.

AHBİB (Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatcıları Birliği) ise ihracata yaptıkları katkıdan dolayı Başarı Ödülü’ne layık görüldü. AHBİB Başkanı Veysel Memiş ödülünü, Başkan Tarhan’ın elinden aldı.

Hayat Özaltın Yılın İnşaat Projesi seçilirken, Özaltın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hilmican Altın ödülünü MTOSB Başkanı Sabri Tekli’den aldı. 

Bir başka Başarı Ödülü’nün sahibi olan Teknopars Makine’nin ödülünü ise Genel Müdür Emre Kuren, MTOSB Başkanı Sabri Tekli’den aldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022, 13:52

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER