“10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü” Mesajı

Türk Polis Teşkilatımız, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması görevini mesai mefhumu gözetmeksizin 177 yıldır

“10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü” Mesajı

“10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü” Mesajı

Türk Polis Teşkilatımız, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması görevini mesai mefhumu gözetmeksizin 177 yıldır canla-başla çalışarak sürdürmekte, kahramanlıklar ve fedakarlıklarla dolu bu çalışmalarını bizleri gururlandıran başarılara imza atarak taçlandırmakta, milletçe iftihar kaynağımız olmaya devam etmektedir.

Milletimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak çalışan Polis Teşkilatımız; 177 yıllık köklü geçmişinden aldığı birikim ve tecrübesini, zengin insan kaynağı, gelişmiş teknoloji ve çağın gerektirdiği uygun alt yapı ile harmanlayarak kendini geliştirmeyi sürekli kılmakta, hizmet çıtasını hep daha üst seviyelere çıkarmaktadır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Ülkemizin huzur ve güvenliği, Milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin korunması uğruna Vatan ve Millet aşkıyla görevlerini ifa ederken şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü ve başta ilimizde görev yapmakta olan polislerimiz olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini büyük özveriyle yerine getirmeye devam eden tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü içtenlikle kutluyor, tüm emniyet güçlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER