Mersin İŞKUR İl Müdürü Kutlu Ar-Ge Odaklı Saha Ziyaretlerinde Bulundu

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa KUTLU, saha ziyaretlerine devam ediyor. Mersin ilinde AR-GE çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğü

Mersin İŞKUR İl Müdürü Kutlu Ar-Ge Odaklı Saha Ziyaretlerinde Bulundu

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa KUTLU, saha ziyaretlerine devam ediyor. Mersin ilinde AR-GE çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğü Tectone Teknoloji ve inşaat çalışmalarının da hız kazandığı Elit World Trade İth. İhr. San. Tic. A.Ş. ‘ ye ziyaretlerde bulundu.

Awox bilinen adıyla, dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Tectone Teknoloji,  Mersin’de sadece AR-GE departmanında 200 personeli ile tam kapasite çalışmalarına devam etmektedir.

Mersin İŞKUR İl Müdürü Sayın Kutlu’ya rehberlik ederek işletme hakkında bilgiler veren Tectone Teknoloji Genel Müdürü Bayram TUNCER ve Elit World Trade İth. İhr. San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ömür KALKAN, işletme inşaatının tamamlanması ile beş yıllık planları dahilinde Mersin’in en yüksek istihdamına sahip işletme olabileceklerini belirtti.

Sayın Kutlu, süreçte İŞKUR olarak girişim ve işletmelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak teşvikler, aktif işgücü programları ve işe yerleştirme hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca planlanan İnsan Kaynakları Gelişim Programı hakkında da bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.   

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER