Mersin Büyükşehir, “Gençlik Ve Spor Çalıştayı” Düzenledi

BÜYÜKŞEHİR, GENÇLİK VE SPORDA YOL HARİTASINI ŞEKİLLENDİRİYOR

Mersin Büyükşehir, “Gençlik Ve Spor Çalıştayı” Düzenledi

KENTİN PAYDAŞLARI ÇALIŞTAYDA GÖRÜŞLERİNİ SUNDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı gruplardan paydaşların katılımıyla 7 masadan oluşan “Gençlik ve Spor Çalıştayı” düzenledi. Büyükşehir, çalıştaydan çıkacak sonuçla gençlik ve spor alanında gerçekleştireceği çalışmalar için yol haritasını şekillendirecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, spor ve gençlik alanındaki çalışmalarında yol haritasını şekillendirmek amacıyla Kültür Park’taki Nikah Salonu’nda “Gençlik ve Spor Çalıştayı” düzenledi. 7 masadan oluşan çalıştayda farklı gruplardan paydaşlar yer aldı.

“Çıkacak sonuçlara göre sporda ve gençlikte yeni politikalarımızı belirleyeceğiz”

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporda bazı güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Bunları yaparken de ‘kentin bir nabzını tutalım’ dedik. Bugün, her kesimden insanın katıldığı bu güzel çalıştayı yapıyoruz. Öyle ki bu grubun içerisinde akademisyenler, çok değerli antrenör arkadaşlar, gençler, siyasiler ve basın var. Farklı gruplar var. Bugün, birçok insanı bir araya getirdiğimiz bir çalıştay yapıyoruz. Buradan çıkacak sonuçlara göre Büyükşehir Belediyesi olarak sporda ve gençlikte yeni politikalarımızı belirleyip neler yapabileceğimizi ya da neleri daha iyi yapabileceğimizi planlayacağız. Yine birlikte çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Çalıştayda; ‘Mersin Yerelinde Kadın ve Spor’, ‘Dezavantajlı Gruplar ve Spor’, ‘Spor Organizasyonları’, ‘Spor Tesisleri’, ‘Gençlerin Sosyal Hayata Entegre Edilmeleri’, ‘Eğitim ve Spor’ ile ‘Sporda Sponsorluk, Pazarlama ve Reklam’ başlıklarıyla 7 masa oluşturuldu. Masalarda siyasiler, akademisyen, antrenörler, kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensupları görüşlerini sundu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER