Büyükşehir, Bu Ramazan’da Da Mersinlinin Yanında

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 300 GRAMLIK RAMAZAN PİDELERİNİ 2,5 LİRADAN SATIŞA SUNUYOR

Büyükşehir, Bu Ramazan’da Da Mersinlinin Yanında

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayının gelmesiyle pide üretimine başladı. Büyükşehir’in hijyenik koşullarda üretim yaptığı 300 gramlık Ramazan pideleri, bu yıl 2,5 liradan satışa sunuluyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan pidesi üretimine başladı. Büyükşehir’in hijyenik koşullarda ve katkısız üretim yaptığı 300 gramlık Ramazan pideleri 2,5 liradan yurttaşların sofralarına ulaştırılıyor.

Büyükşehir’in Ramazan pideleri uygun fiyatıyla sofralarda

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde birçok alanda yürüttüğü sosyal projeleriyle vatandaşlardan takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, bu Ramazan’da da vatandaşın yanında olduğunu gösterdi.

Yardımlaşma ve dayanışmanın öneminin bir kez daha hatırlandığı Ramazan ayında Büyükşehir, ürettiği Ramazan pidelerinin satışında uygun bir fiyat belirledi. MER-EK’te hijyenik koşullarda üretilen pideler, 2,5 liradan vatandaşların sofrasına ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’nda çoğunluğu kadınlardan oluşan üretim ağı ile üretilen pideler, yine kadınlar tarafından işletilen 42 Halk Ekmek büfesinde vatandaşlara sunuluyor.

MER-EK Halk Ekmek Fabrikası Sorumlusu Hamza Önder, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan pideleri uygun fiyatla vatandaşlara ulaştırdıklarını ifade ederek, “Her yıl olduğu gibi Ramazan ayının vazgeçilmez pidesini Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde MER-EK Fabrikası’nda hijyenik koşullarda üretmeye devam ediyoruz. Merkez ilçelerimizde 42 satış noktasında vatandaşlarımıza  hizmet ediyoruz. Şu anda artan maliyetlere rağmen 300 gram pideyi 2,5 TL fiyatla vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER