Anıl Akü Bayileri İftarda Bir Araya Geldiler

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın/ Mersin-Mersin’in ticaretine önemli katkılarda bulunan ANIL AKÜ Firması, yüzlerce bayileri ile iftarda bir araya geldiler. 

Anıl Akü Bayileri İftarda Bir Araya Geldiler

Anıl Akü Bayileri İftarda Bir Araya Geldiler

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın/ Mersin-Mersin’in ticaretine önemli katkılarda bulunan ANIL AKÜ Firması, yüzlerce bayileri ile iftarda bir araya geldiler.  Akü imalat ve alım satımını yapan Anıl Akü Firma yetkilisi Osman Kadıoğlu, amaçlarının Mersin merkez ve ilçeleri ile il dışı bayilerini bir araya getirmek olduğunu söyledi. İftar programı vesile ile bir araya gelmenin önemli olduğunun altını çizen Osman Kadıoğlu, “Bu tip organizasyonlara önem veriyoruz ama bir pandemi süreci nedeniyle biraz bir birimizden uzak kaldık.” İfadelerini dile getirdi. Kadıoğlu, “Bu tip organizasyonlara önem veriyoruz ama bir pandemi süreci nedeniyle bizler, biraz bir birimizden uzak kaldık. Yani ustalarımızla sadece iş gereği görüşür olduk, şimdi bu pandemi sürecini artık atlattığımızı düşünüyorum. Birlikteliklerimiz çoğalacak, ‘Anıl Akü’ olarak sizlerin her zaman yanındayız. Sadece biz sizlere ticaret boyutuyla bakmıyoruz.” Dedi.

NİHAT KADIOĞLU’NUN SELAMI VAR

Nihat Kadıoğlu’nun kalp ameliyatı olduğunu hatırlatan Osman Kadıoğlu, babası Nihat Kadıoğlu’nun sözünü hatırlattı: “Babam kalp ameliyatı oldu bilginiz var, burada olmayı çok istiyordu ama dedi ki; “Benim bayilerime iyi bak”  dedi… Ben şu an vekâleten onun adına konuşuyorum. Kendisinin sizlere çok selamı var.” Dedi.

‘Anıl Akü’ bayileri ile her geçen gün daha da büyüdüğünü anlatan, Osman Kadıoğlu, yeni işletmelerin bayi olarak katıldıklarının altını çizerek, iftar yemeğine gelen tüm bayilere ve davetlilere teşekkür etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER