Sürücü Kursları Sorunlarını Konuştu

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/-Mersin/ Mersin Sürücü Kursları Derneği Başkanı Mesut Sezer ve üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler, sorunlarını dile getirdiler.

Sürücü Kursları Sorunlarını Konuştu

Sürücü Kursları Sorunlarını Konuştu

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/-Mersin/ Mersin Sürücü Kursları Derneği Başkanı Mesut Sezer ve üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler, sorunlarını dile getirdiler. Toplantıya Akdeniz İlçe Milli EğitimMüdürü Adem Şimşek ve Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'da katıldı.

Mersin merkez ve ilçelerinde hizmet veren sürücü kursu sahiplerinin katıldığı toplantı konuşan Mersin Sürücü Kursları Derneği Başkanı Mesut Sezer, katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti, ardından kendilerini tek tek tanıtmalarını isterken sorunlarını da dile getirmelerini istedi.

Sürücü kursu sahipleri tek tek kendilerini tanıttılar sorunları içerisinde öne çıkan ise taban fiyata uyulmaması sorun olarak dikkat çekti. Dernek Başkanı Mesut Sezer birçok ilçelerde taban fiyatının sorun olmadığını ancak Tarsus ve Merkez ilçelerde sorun olduğunu söyledi. Taban fiyata uyulmamasının maddi kayıplara yol açtığını rakam vererek anlattı. Birlik beraberlik içinde işlerini yapacaklarını ve bu sorunun çözümü için Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yardım talep edildiğini dile getirdi.

Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ise yaptığı konuşmada,  işin sevilmesini işe sahip çıkılmasını ve herkesin ortak kanaatinin saygınlık görmesi, yapılan işten dolayı Sürücü kursu sahibi denildiğinde bir eğitim kurumu olduğu ve buranın okuldan farksız olduğu hissiyatının olması gerektiğini dile getirdi. Taban fiyat konusuna değinen Müdür Koca, prestij ve saygının öne çıkmasının gerektiğini belirterek maddi kayba yol açan taban fiyat farkının okul yapımına aktarılmasını tavsiye ederek adının da “Sürücü Kursları Okulu” olsun teklifi ise alkışlandı. Ayrıca Müdür Koca, müdürlüğe gelecek şikayetlerin ivedilikle ele alınacağını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 17:20

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER