MERSİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇİMSA ARASINDA İŞBAŞI EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

 Mersin Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ÇİMSA (Çimento Sanayi Ticaret Anonim Şirketleri ) arasında İşbaşı Eğitim Protokolü imzalandı.

MERSİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇİMSA  ARASINDA İŞBAŞI EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

MERSİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇİMSA (ÇİMENTO SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETLERİ) ARASINDA İŞBAŞI EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.

  Mersin Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ÇİMSA (Çimento Sanayi Ticaret Anonim Şirketleri ) arasında İşbaşı Eğitim Protokolü imzalandı.

  Çimsa ‘da gerçekleştirilen Protokol imza törenine Mersin Fabrika Müdürü(Gri&Beyaz Çimento) Onur TOKER,  Mersin Fabrika Müdür(CAC) Sezin KANSAV, Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Eylül Betül YILMAZKOR, Mersin Saha İnsan Kaynakları İş Ortağı Ahmet Can OCAKOĞLU, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Dr. Ercan GÖN ile İş ve Meslek Danışmanları katılım sağladı.

  Bir çimento ve yapı malzemeleri şirketi olarak geniş ürün yelpazesine sahip olan, hem ülkemize hem de dünyanın birçok ülkesine ürünlerini satan Çimsa’nın 3 entegre fabrikasından biri olan Mersin fabrikasında imzalanan protokol kapsamında hedef kitle olan kadınlara, Makine Bakımı, Çimento Üretimi ve Çimento/X-RAY Operatörlüğü mesleklerinde işbaşı eğitim programı verilmesi ve kursiyerlerin program sonrasında kalıcı olarak istihdam edilmeleri hedeflenmektedir. 

  Mersin Fabrika Müdürü Onur TOKER, Çimsa olarak kadınların inşaat sektöründe daha fazla görev almalarını teşvik etmek ve bu konuda öncü olmak, konu ile ilgili gerekli eğitimleri vermek, saha deneyimi kazandırmak ve eğitim sonrası adayların istihdam edilmelerini sağlayan bu projeyi yürekten desteklediklerini dile getirdi.

 Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Dr. Ercan GÖN de özellikle kadın istihdamını destekleyen işyerleriyle işbirliğinde olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek bu kapsamda geliştirilen  Türkiye Yüzyılında Kadın İstihdamı için Pozitif Ayrımcılık Projesi (KİPAP) hakkında bilgilendirme yaptı.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER