“Eğitim Yardımının İlk Taksidi Hesaplara Yatırıldı”

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SÖMESTİR HEDİYESİ

“Eğitim Yardımının İlk Taksidi Hesaplara Yatırıldı”

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SÖMESTİR HEDİYESİ

“Eğitim Yardımının İlk Taksidi Hesaplara Yatırıldı”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla başlattığı eğitim yardımının ilk ödemesi gerçekleştirildi.

Lisans Öğrencilerine 1600 TL, Önlisans Öğrencilerine 500 TL yardım yapan Toroslar Belediyesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan eğitim yardımının ilk taksidini öğrencilerin banka hesaplarına yatırdı.

Ailesi (Anne ve babadan en az birisi) Toroslar’da ikamet eden ve burs başvurusu koşullarını sağlayan öğrenciler, ilk yıl için ve bir defaya mahsus olmak üzere belediyenin karşılıksız eğitim yardımından faydalanıyor.

“Gençlerimizin Başarısı Bizim Gururumuz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üniversite öğrencilerine bir nebze olsun destek olmak istediklerini belirterek; “Başvuruları değerlendirip uygun görülen öğrencilerimizin hesaplarına eğitim yardımımızın ilk taksidini yatırdık. Gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgiye ve donanıma sahip gençlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını belirten Başkan Yılmaz; “Eğitim önceliğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim alması için çaba gösteriyoruz. İlçemizde okul öncesi eğitiminden üniversiteye kadar öğrenim gören çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onların başarısı bizim gururumuz” diye konuştu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER