Başkan Tarhan, Çocukların Kartopu İle Karne Sevincine Ortak Oldu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan mektupla kar isteyen çocukları kırmayarak birlikte kartopu oynadı.

Başkan Tarhan, Çocukların Kartopu İle Karne Sevincine Ortak Oldu

Başkan Tarhan, Çocukların Kartopu İle Karne Sevincine Ortak Oldu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan mektupla kar isteyen çocukları kırmayarak birlikte kartopu oynadı. Başkan Tarhan, geçtiğimiz günlerde mektup yazarak okullarına kar getirmesini isteyen Mezitli Yiğitcan Çiğa İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere karne gününde sürpriz ziyaret yaptı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek karnelerini dağıtan Başkan Tarhan kitap hediye etti. Daha sonra çocuklarla birlikte Toroslardan getirilen karların döküldüğü alana geçerek çocuklarla kartopu oynadı. Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velilerin de katıldığı kar eğlencesinde okulun son gününde neşeli anlar yaşandı.

Çocukların mutluluğunu görmenin kendilerini de mutlu ettiğine vurgu yapan Başkan Tarhan yaptığı açıklamada, “Bugün ülke genelinde çocuklarımızın mutlu ve özel bir günü. Çocuklarımız ve velilerimiz karne sevinci yaşıyor. Çocuklarımız bana ayrı ayrı mektup yazarak okullarına kar getirmemizi istemişlerdi. Biz de onlara sürpriz yaparak hem okullarında ziyaret ettik hem de birlikte kartopu oynadık. Karne alan çocuklar neşeli bir şekilde kartopu oynadılar. Onların bu neşelerini görmek bizleri de ayrıca mutlu ediyor. Çünkü ülkemizi Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaşlığa taşıyacak olanlar bu çocuklarımızdır” ifadelerine yer verdi.

Çocuklar, kar isteklerini, “Kar Perisi Başkana Söylemeyi Unutma” başlığıyla “Sayın Belediye Başkanımız, 21.01.2022 Cuma günü karne alıyoruz. Bize karne hediyesi vermek ister misiniz? Okulumuza kar istiyoruz. Okulumuza kar getirirseniz çok seviniriz. Sizi seviyoruz. Eğer okulumuzda kar olursa ben kardan adam yapacağım. Arkadaşlarımla kartopunu birbirimize fırlatacağız. Sizi seviyoruz. Okulumuzda kar olursa çok seviniriz. Her biri kendi el yazısı ile mektup haline getirmişlerdi. Çocukları mutlu etmek bence çok güzel bir şey.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER