Trafikte Drift Yapan Araç Tarsus Polisinden Kaçamadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında drift yapan aracın yakalandığını duyurdu.

Trafikte Drift Yapan Araç Tarsus Polisinden Kaçamadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında drift yapan aracın yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;” Tarsus Atatürk Caddesi üzeri Tuğralı kavşakta bir araç Haber Merkezi tarafından drift yaptığının bildirilmesi üzerine, bahse konu araç Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince takip edilerek Yeni Mahalle Polis Merkezi Amirliği kavşağında durdurulmuştur. Durdurulan araç üzerinde yapılan incelemeler neticesinde, araç sürücüsüne 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 67/1-D (drift yapmak) maddesi başta olmak üzere eksikliği/kusuru görülen diğer maddelerden de gerekli cezai işlemler uygulanmış, araç sürücüsünün sürücü belgesine 2 (iki) ay süreyle el konulmuş ve 60 (altmış) gün süreyle araç yediemin otoparkında muhafaza altına alınmıştır.

          Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından, ilçe genelinde meydana gelen trafik kazalarının azaltılması, halkın rahat, huzur ve sükunun sağlanması bakımından trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araç ve sürücüleri başta olmak üzere diğer tüm yol kullanıcıları üzerinde yapılmakta olan denetimlere hız kesmeden devam edilmektedir.

    Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER