Mersin’de DEAŞ’ a Şafak Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜ  Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında DEAŞ’a operasyon yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “

Mersin’de DEAŞ’ a Şafak Operasyonu

Mersin’de DEAŞ’ a Şafak Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜ  Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında DEAŞ’a operasyon yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “ Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü  ekiplerimizce DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine, terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve finansal destek sağlayan şahıslara yönelik olarak iltisaklı kurumlarla kurulan koordine neticesinde; 11’i il merkezinde, 2’si Anamur ve 1’i Tarsus ilçesinde olmak üzere toplamda 14 şüphelinin yakalanmasına yönelik olarak düzenlenen eş zamanlı operasyonel çalışmada 13 şüpheli yakalandı.

Şahsılara ait çok sayıda dijital materyallere el konuldu.Firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, 21:31

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER