Mersin Polisinden Terör Operasyonu

PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar ile ilgili Mersin İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin yazılı olarak yatığı açıklama da 10 şüpheli tesit edildi. 8 Şüpheli şahıs göz altına alınırken, diğer iki şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonlar devam ettiği bilgisi verildi.

MERSİN POLİSİ’NDEN TERÖR OPERASYONU

PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar ile ilgili Mersin İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin yazılı olarak yatığı açıklama da, “2019 yılında Ülkemizde gerçekleşen yerel seçimlerden sonra Mersin Büyükşehir Belediyesinde işe giren ve HALEN AKTİF OLARAK ÇALIŞTIKLARI ANLAŞILAN; F.E, A.K, B.B, D.B, H.S, K.B, M.E.İ, A.K, İ.G, S.M isimli şahısların PKK/KCK terör örgütünü övücü/özendirici/sahiplenici/yüceltici şekilde Propaganda yaptıkları tespit edildi.

Bahse konu 10 şüpheli şahsa yönelik 180 Polisin katılımı ile 10 adrese eş zamanlı olarak operasyonel çalışma gerçekleştirildi. Mersin Emniyet Müdürlüğünün tespit ettiği 10 şüpheli şahıstan aralarında örgütün Değer Ailesi olarak tanımladığı, örgüt adına kırsal alanda faaliyet yürütürken etkisiz hale getirilmiş örgüt mensuplarının 1. Derecede aile yakınlarından olanların bulunduğu anlaşılan 8 şüpheli şahıs göz altına alınırken, diğer iki şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonlar devam etmektedir” denildi.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER