Mersin Polisinden Silah Tüccarlarına Operasyon

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında silah tüccarlarına operasyon yapıldığıduyuruldu.

Mersin Polisinden Silah Tüccarlarına Operasyon

                              Mersin Polisinden Silah Tüccarlarına Operasyon

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında silah tüccarlarına operasyon yapıldığıduyuruldu. Yapılan açıklama şöyle; “Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yasadışı silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yürütülen uzun soluklu ve kapsamlı çalışmalar neticesinde;

İlimizde yasadışı silah ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şahsın, suç örgütleri ile irtibatlı bir şekilde çok sayıda silahı yasadışı şekilde ilimize getirerek satmayı amaçladıkları tespit edilmiş, şahısların eylemlerinin deşifre edilmesi için yapılan takipler neticesinde ; 1 adet AK47 Kalaşnikof otomatik piyade tüfeği, 2 adet Kalaşnikof şarjörü, 2 adet Kalaşnikof fişeği, 61 adet tabanca, 54 adet tabanca şarjörü, 250 adet tabanca fişeği, 12 adet anahtarlık görünümlü suikast silahı, 10 adet otomatik av tüfeği, 20 adet av tüfeği şarjörü, 26 adet tabanca namlusu, 30 adet silah parçası, 1 adet metal kelepçe ele geçirildi.

Şahısların tespit edilen adreslerinde ve yasadışı silah ticaretinde zula yöntemiyle kullandıkları araçlarında şafak vakti eş zamanlı olarak dron destekli ve özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleşen operasyonda 4 şüpheli şahıs  gözaltına alındı.

          Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER