Mersin Polisinden Deaş’ın Kasasına Operasyon

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında terör DEAŞ’a operasyon yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

Mersin Polisinden Deaş’ın Kasasına Operasyon

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında terör DEAŞ’a operasyon yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;"Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik olarak yapılan çalışma kapsamında;

DEAŞ terör örgütü ile iltisakı bulunan ve DEAŞ terör örgütünün çatışma bölgesinde bulunan terör örgütü üyelerine para transfer eden  DEAŞ'IN KASASI', O.A.S.A. ile M.A.S.A. isimli (2) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik dron destekli operasyon düzenlendi.

Belirlenen adreslere yapılan operasyon neticesinde çok sayıda dijital materyal ele geçirilirken 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER