Mersin Polisinden Asayiş Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında asayiş Operasyonunun yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;  

Mersin Polisinden Asayiş Operasyonu

Mersin Polisinden Asayiş Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında asayiş Operasyonunun yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;  İlimiz genelinde Asayişe Müessir olaylar olan Kasten Yaralama, Yağma, Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması, 6136 sayılı kanuna Muhalefet suçlarını organize olarak işledikleri tespit edilen şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla, belirlenen 27 ayrı adreste 85 ekip ve 241 personelin katılımıyla şüphelilerin belirlenen adreslerine Özel Harekat polisleri ve drone destekli eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyon kapsamında belirlenen adreslerde yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca,1 adet uzun namlulu tüfek, çok sayıda fişek ve esrar maddesi ele geçirildi.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER