Mersin Polisi Uyuşturucu Çetelerinin Peşini Bırakmadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Uyuşturu çeteleri ile mücadelenin peşini bırkamdığını duyurdu.

Mersin Polisi Uyuşturucu Çetelerinin Peşini Bırakmadı

Mersin Polisi Uyuşturucu Çetelerinin Peşini Bırakmadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Uyuşturu çeteleri ile mücadelenin peşini bırkamdığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olarak, Uluslararası Uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve şüphelilerin deşifre edilip yakalanmasına yönelik yürüttüğümüz 6 aylık planlı ve projeli çalışmalar neticesinde, uyuşturucu ticareti yapan suç şebekesi içerisinde bir yönetici iki yardımcısı ve altında bulunan diğer şebeke üyeleri ile birlikte toplam 23 kişilik bir şebeke yapılanması deşifre edilerek ve şebeke üyelerinin yakalanmasına yönelik Mersin merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.

           Yapılan operasyon neticesinde 23 şahsın tamamı gözaltına alınmış gerekli işlemlerin ardından şahısların tamamı adli mercilere intikal ettirilmiş, çıkarıldıkları Adli Mercilerce 17 şahıs uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklanarak Ceza Evine teslim edildi.
 

Emniyet Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güveni için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecekti” Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER