Mersin Polisi Dolandırıcıları Yakaladı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında dolandırıcıların yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

Mersin Polisi Dolandırıcıları Yakaladı

Mersin Polisi Dolandırıcıları Yakaladı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında dolandırıcıların yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine müracaat eden mağdurlardan  alınan ifadelerinde; Gaziantep ilinde faaliyet gösteren bir firmada sevkiyat elemanı olarak çalıştıklarını, şüpheli L.Y isimli şahsın Mersin iline 250.000 TL değerinde züccaciye ürünü siparişi verdiğini, ürünleri Mersin iline sevkini sağladıklarını ve Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesindeki bir depoya indirdiklerini, şüpheli L.Y ödemeyi dolar bozdurarak nakit olarak yapacağını beyan ederek dolar bozdurmaya gittiğini, ancak şahsın ortadan kaybolduğunu, dolandırıldıklarını anlamaları üzerine ürünlerin indirildiği depoya gittiklerinde ürünlerin yerinde olmadığını fark ederek şikayette bulundular.

     Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren L.Y  ve O.Y isimli şüpheli şahıslar olduğu tespit edildi. Mağdurların şikâyetine konu ürünlerin ilk depodan Toroslar İlçesinde başka bir depoya aktarıldığı tespit edildi. Her iki depoda yapılan arama neticesinde mağdurların şikâyetine konu ürünler bulunarak talimat gereği mağdurlara teslim edilip,  şüpheli L.Y ve O.Y yakalandı.

   Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER