Mersin Polisi Dolandırıcılara Göz Açtırmadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında dolandırıcının yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; 

Mersin Polisi Dolandırıcılara Göz Açtırmadı

Mersin Polisi Dolandırıcılara Göz Açtırmadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında dolandırıcının yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;  “Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine müracaat eden mağdurun alınan ifadesinde; ilimizde faaliyeti bulunan banka şubesinden dolandırıcılık olaylarından elde edilen paraların çekilmek üzere olduğu bilgisi alınması üzerine dolandırıcılık büro amirliğimize bağlı ekiplerimizce bahse konu bankaya ivedi intikal edildiğinde;

Banka içerisinde hesaptan para çekmeye çalışan A.A. isimli şahıs olduğu görülmüş, hesapla ilgili yapılan araştırmada İstanbul ilinde ikamet eden mağdur (M.D.)’nin ın sosyal medya ortamında gördüğü satılık araç ilanı hakkında, kendisini uzman jandarma görevlisi olarak tanıtan ilan sahibinin, aracın Mardin ilinde kuzeninde olduğunu, kendisinin görevde olduğunu belirtmesi ile verdiği hesaba 500.000 TL gönderdiği ancak aracın devrinin kendisine verilmediği bu suretle sazan sarmalı yöntemiyle 500.000 TL mağdur edildiği anlaşılmış, bahse konu paraya bankada bloke konularak mağduriyet önlenmiştir.

Çevrede yapılan araştırmada bankaya A.A. ile Y.A. isimli şahsında geldiği tespit edilerek iki şüpheli şahıs da yakalanmıştır. Adli mercilere sevkedilen 2 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

   Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER