Mersin Polisi Dolandırıcılara Duvar Oldu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Mersin polisinin dolandırıcılara duvar olduğunu duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “

Mersin Polisi Dolandırıcılara Duvar Oldu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Mersin polisinin dolandırıcılara duvar olduğunu duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “  İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine  müracaat eden müşteki M.K’ nin beyanında; Elazığ ilinde spor malzemeleri satışı yapan firmasının olduğunu; Pakistan ülkesinden piyasa değeri 3.500.000.00 TL değerinde futbol ve voleybol tapu satın aldığını, ürünlerin gümrük işlemleri için Mersin ilinde Gümrük Müşavirlik firma sahibi U.Ş isimli şahıs ile anlaştığını, U.Ş tarafından ürünlerin  Mersin Limanından çıkartılıp kendisine teslim etmeyerek ilimizde bulunan bir depoda saklandığını öğrendiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda birçok güvenlik kamera görüntüleri, PTS ve KGYS görüntüleri (Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) incelenmiş. Ürünlerin ilk konulduğu depodan birkaç farklı birkaç depolara aktarıldığı tespitle ürünler son olarak Akdeniz ilçesi sınırlarında bir depoda saklandığı tespit edilmiştir.  Ürünlerin en son saklandığı depoya yapılan baskınla ürünler ele geçirilmiş ve talimat gereği ürünler eksiksiz müştekiye teslim edilmiştir.

Şüpheli U.Ş isimli şahıs kısa sütrede ekiplerimizce yakalanarak hakkına gerekli işlemler yapılmıştır.          
 

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER