Mersin Emniyetinden Fuhuş Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında fuhuş operasyonunun yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

Mersin Emniyetinden Fuhuş Operasyonu

Mersin Emniyetinden Fuhuş Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında fuhuş operasyonunun yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “ Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerimiz, Mersin İl Merkezinde, organize şekilde fuhuş yapan/yaptıran/aracılık eden/yer temin eden şahısların tespitine ve yakalanmalarına yönelik olarak suçla ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan teknik ve fiziki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

     Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz yaptıkları eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli şahsı ilimizde yakalanmış, 32 mağdur bayan şahıs (7' si Yabancı Uyruklu) alınmış. Yabancı Uyruklu şahıslar İl Göç İdaresine teslim edilmiş, şüpheli 14 şahıstan, 1 şahıs serbest bırakılmış, 13 şahsın 2' si (adli kontrol şartıyla) ev hapsi uygulanmış, 11 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

     Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER