Kaçakçılara Mersin Polisi Göz Açtırmıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında kaçakçılara göz açtırılmadığını duyurdu.  Yapılan açıklama şöyle;

Kaçakçılara Mersin Polisi Göz Açtırmıyor

Kaçakçılara Mersin Polisi Göz Açtırmıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında kaçakçılara göz açtırılmadığını duyurdu.  Yapılan açıklama şöyle; “KOM Şube Müdürlüğümüzce İlimiz genelinde sahte - kaçak akaryakıt ticareti yapan, haksız kazanç elde ederek devleti zarara uğratan şahısların tespit ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

    Tarsus’ta Akaryakıt Kaçakçılığını önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde S.A (Tarsus 1959) isimli şahsın idaresindeki kamyonette piyasa değeri 80.000 Türk Lirası olan 4.000 Litre Kaçak Karışımlı Akaryakıt ele geçirildi.

    S.A. isimli şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır.

   Akaryakıt kaçakçılığına yönelik yapılan fiziki ve teknik çalışmalarda (R.S.) isimli şahsın iş yerinde yapılan aramada kamu zararı 29.000 TL olan, 1450 litre karışımlı akaryakıt (Motorin) yakalandı.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER