“JANDARMA’DAN SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON” (2) TUTUKLU

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda (3) şüpheliyi yakaladı.

“JANDARMA’DAN SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON” (2) TUTUKLU

JANDARMA’DAN SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON” (2) TUTUKLU

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda (3) şüpheliyi yakaladı. Jandarma ekipleri; silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Erdemli İlçesinde (3) şüphelinin silah kaçakçılığı yaptığını ve elinde bulundurdukları silahları satmak için müşteri arayışında olduğunu tespit etti.

Şüphelileri yakalamak ve silahları ele geçirmek amacıyla şüphelileri takibe alan ekipler elde ettiği deliller sonucunda düzenlediği operasyon ile (3) şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon düzenlenen adreslerde arama yapan jandarma ekipleri (2) adet makinalı tabanca, (1) adet tabanca, (4) adet şarjör, (41) adet tabanca fişeği, (63) adet uyuşturucu hap, (15) gr. Esrar ve (5) adet cep telefonu ile suçtan elde edilen (25.000) TL’ye el koydu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından (2) şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanırken (1) şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER